ARK+

022-fra_gårdhave_m_O_vin.jpg

New upper floor created a new  House

Rebuilding and expansion of an A-shaped house from the 70s gave the opportunity to make a proposal for one  complete renovation of the house with re-insulation and new facades which could create completely new possibilities and a different  exclusive style  to the villa north of Aarhus. The entrance becomes a new hall, which  provides light and air to both floors, and small sloping-walled rooms is now changed to rooms with  extra ceiling height and access to balcony.

The outdoor areas are being rethought at the same time, and a large wooden terrace will create an extra space and extension of the living room, with small interconnection and a new double garage, which can have all the extra storage space the family wants.  The modern  design is rounded harmoniously  with wooden slats, which at the same time mark the main entrance.