ARK +

Citizens' Architecture Prize      2016

DBU has posted a video about Hover IF's new award-winning building near Vejle. Great when customers and users can feel the qualities, and share it with others!

From LinkedIN:

We won 1st place in the architectural competition in 2015 with my sketch proposal and Ivan's bid, and then I had the responsibility as  architect on the project at Constructa in Silkeborg. The house has been inaugurated in  in the autumn of 2016, and now we have the pleasure of also receiving the award as the citizens' choice and best building in Vejle in 2016 .

Together with Ivan Jacobsen -Stenhøjgaard and the engineering company Constructa, I have won the Citizens' Architecture Prize 2016  here in Vejle - for Hover IF new  clubhouse with  sports facilities at Hover old school and track facilities in Vejle. We won, like  the building with the most votes for  best construction completed in the Vejle area in 2016.

I am particularly pleased to have won the citizens 'architecture award, as it is also a citizens' house, which is used and experienced by a large group of people.  It is both locals with connections to school and football, but also guests from other cities and clubs, who can all benefit from the new good facilities.

To me, this award also testifies that the building makes a visible difference  and works well in the local environment  and in  Vejle city.  When so many people have been inside and cast their personal vote for just Hover.

A functional sports & community building, which is both teaching, grandstand, club room, kiosk, and sculpture for the benefit of both the city and the children, who use the school and sports fields.

With Hover Ny Klubhus, it is possible to create a welcoming and bright building that is open in more than one sense. Not just with the greatest possible view through large windows, but also open to the locals with space for exciting and relevant events. A place where you feel like staying and hanging out. A place you want to take care of because it is something you are proud of - which you want to show off. And where both teammates and opponents are welcome.

 

A functionally unique and beautiful building has been created here, which adds extra good opportunities for living, both inside and out. Sheltered from rain and wind on the covered terrace, and with many extra options and 360 degree views of the facility from the roof terrace.